Världens bästa locktång – GHD Curve!

Jag fattar inte hur jag har klarat mig utan denna eminenta locktång ifrån GHD. Det är den absolut bästa jag någonsin har testat. Jag fick den innan jul i ett pressutskick och jag har bara använt den sedan dess – blown away!

Älskar när jag hittar produkter som gör mitt liv/jobb lättare och då vill jag dela med mig av dom tipsen till er 🙂

Jag sprayar även håret med denna Curl hold spray innan jag lockar för ett perfekt resultat.

Jag delar av håret vid öronen – öra till öra sen lockar jag håret bort från ansiktet. Jag behåller topparna raka för jag tycker det är snyggast 🙂 När lockarna har svalnat så drar jag fingrarna igenom håret. Klart!

Nu när 70-talet är tillbaka så kommer denna stil vara användbar 🙂

Förra veckan jobbade jag många morgonpass (Gomorron Sverige) dvs väckarklockan stod på 03.45 samt att jag hade andra jobb på eftermiddagen så sömnen blev lite lidande om man säger så.. Mötte en kompis igår för en middag hemma hos henne och det första hon sa var att jag såg så fräsch ut, huuur kan det vara möjligt tänkte jag med tanke på sömnen men sen kom jag på – jag gjorde en kemisk peeling i veckan samt använde Chanel foundation Chanel Vitalumiére med lyster i och den kombinationen gjorde kanske susen 🙂

Ha en skön söndag!

8 reaktioner på ”Världens bästa locktång – GHD Curve!

 1. Hej! Kanske en jättedum fråga men klämmer du fast håret o rullar sedan upp det? Eller rullar man fast håret o klämmer sedan fast det? O tycker du det blir bättre o hållbara kockar än med en GHD plattång?

  • Hej hej!
   Inte alls en dum fråga, det finns inga dumma frågor 🙂
   Jag använder aldrig klämmorna på locktänger utan virar passér runt tången medan jag håller upp klämman. Finns flera inlägg i bloggen då jag visar hur jag gör.
   En locktång/plattång ger olika typer av lockar. Jag gillar att använda locktänger till dessa typer av lockar 🙂
   Hållbarheten beror ofta på vad du har preppat håret med innan och du får inte röra lockarna medans dom är varma för då blir dom raka på en gång utan dom måste svalna först 🙂

 2. 🙂 Då ska jag hem och prova på det sättet du gör!!! O spana in dina tidigare inlägg:)

  • Det är bara att fråga om du undrar över något så ska jag försöka förklara tydligt 🙂 Kram!

 3. Vilken salong utförde du din kemiska peeling? Är själv sugen 🙂 du ser så strålande ut!

  • Hej hej! Stort tack fina du 🙂 Jag var på en elevbehandling på Gildaskolan men det finns många bra salonger som gör detta. Kolla tex in Eriksbergskliniken eller liknande. Ha en fin dag! Kram kram!

 4. Vilken storlek är det på locktången? Ser att det finns flera olika modeller att välja på.

Kommentera