Mina favorit foundations!

Jakten på den bästa foundation pågår ständigt och under mina år som makeupartist har jag hunnit testa många bra och mindre bra 🙂 Vill tipsa er här om mina favoriter just nu som används både på mig själv och på mina jobb.

Chanel Vitalumiére: Chanels bästsäljare. Såhär beskrivs den: The ultimate solution to tired skin, the best-selling CHANEL foundation instantly revitalizes the complexion upon application — and throughout the day. The formula has ingredients that specifically target dry, dull and uneven skin, and moisturizing agents to provide hydration and comfort. A marine extract boosts cell energy to enhance radiance, and light-reflecting pigments smooth away imperfections, creating a soft-focus effect. Creamy and luxuriously lightweight, this essential daily foundation blends effortlessly for perfectly smooth, even-toned, radiant skin.

Chanel Vitalumiere aqua: The tiniest drop of this hybrid fluid creates a fresh, natural complexion. Skin looks refined and feels refreshed, creating an exquisite makeup experience. The fluid formula has a soft, water-light texture, and comes in 10 shades that match perfectly to skin’s undertones, whether pink or beige. Dermatologist-tested. Non-comedogenic. Oil- free.

Chanel Perfection Lumiere velvet: Perfection has met its matte. Lightweight and oil-free, the unique formula of this fluid foundation provides a long-lasting, matte-velvet finish. Soft-focus pigments smooth and perfect the skin for a flawless look that lasts all day.

Diorskin Nude Air är ett serum-foundation som låter huden andas och ger en unik fräsch naken lyster. Ultra flytande konsistens för att korrigera huden. Ger energi till cellerna och hjälper huden andas bättre.

Diorskin Star ger fin lyster och håller länge. Hjälper till att reducera mörka partier, pigmentfläckar och rodnader.

Elizabeth Arden Flawless Finish Perfectly Nude: En lättviktig foundation som andas och ger en strålande, hållbar look som känns som en ”andra hud”. Porer, missfärgningar och skavanker blir direkt mindre framträdande och resultatet är en felfri hy med en hälsosam, naturlig utstrålning. Är berikad med ingredienser som fulländar ansiktshyn genom att släta ut och ge en jämn finish.

MAC Face and Body: En flytande foundation som ger lätt till medeltäckning, och som är lätt att bygga på. Ger en felfri satinfinish med ett naturligt uttryck. Vårdande för huden, håller länge, vattenfast.

MAC Matchmaster: En ny foundationteknik som använder genomskinliga pigment för att skapa en formula med personlig finish som baseras på din hudton. Återfuktande, halvmatt finish. Mediumtäckning som du kan bygga på. Puder som minskar linjer och mjukar upp.

Lumene serum foundation: Produkten är lätt att applicera, smälter perfekt samman med hudtonen och känns fjäderlätt. Innehåller age-defying serum som bidrar till att reducera rynkor och andra ålderstecken. Formulan med lätt täckförmåga innehåller serum och ljusreflekterande pigment som ger huden en vacker jämn ton, täcker småfel och ger hela ansiktet lyster.

Lumene longwear blur: En foundation med blur-effekt som reducerar ojämnheter och andra småfel. Blur-effekten skapas av en ny silikonteknologi, mängden varma färgpigment i formulan samt ljusreflekterande pigment. Denna unika kombination jämnar ut hudtonen, minskar synligheten av skavanker och lämnar huden naturlig och silkeslen.

Älskar även BY Terry ( se beskrivning HÄR) som vi använder på TV4! 🙂

Dessa är mina favoriter som följer med mig på alla jobb 🙂 Vilka är dina favoriter och varför?

5 reaktioner på ”Mina favorit foundations!

 1. Jag tillhör förmodligen den enda som sågar Chanels Vitalumiere, men jag tycker inte att den satt bra alls och jag torr så det är inte snack om jag är flottig och krämen glider av.
  Lumene Long Wear gillar jag, fick dock fel nyans påsålt mig, men ska köpa rätt nyans.
  Lumene Serum Foundation har jag inte lyckats hitta?
  Har inte provat övriga av dina favoriter här.
  Clarins Skin Illusion hade jag ett prov på och den var bra. Annars är jag förtjust i Id Bare Minerals, men det är inte min torr hy. Vi är således inte överens där.

  • Nej det kan ju vara så med smink, det en gillar gillar inte en annan 🙂 Håll fast vid det som funkar för dig!

 2. Hej!Om du skulle välja bara en foundation vilken skulle det vara?Jag gillar lyster och täckande foundation och det går tydligen inte ihop.Vad skulle du rekomendera för produkter som ger lyster.Gärna produkter som man lägger på foundation.Jag peelar ansiktet regelbundet och använder mycket fukt i och med att jag har torr hy.

  • Hej!
   Om du vill applicera en lystergivande produkt efter din foundation så skulle jag rekommendera Mac Strobe cream (kan ha under din foundation) samt Mac Hush som highlighter på väl valda ställen.

   Svårt att välja en men Diorskin Star tycker jag är jättefin samt Chanel Vitalumiere.

   Jättebra att du peelar och ger din hud mycket fukt, det gillar jag att höra 🙂

   Ha en fin torsdag! Kram!

 3. Jag använder Bare minerals mineral puder… Bara det 🙂 Enkelt o sätta på och känns som om ansiktet andas o mår bra 🙂 I land när jag vill det ska sitta så tar jag Make up stores foundation och det för det är det enda som finns hemma 🙂

Kommentera