Eko shampoo och balsam – Bamboo!

För länge sedan så var jag på ett pressevent och fick med mig detta eko shampoo och balsam ifrån Bamboo hem. Det har stått alltför länge i skåpet och för ett tag sedan så plockade jag fram det för att testa och som ni ser så har jag nu använt halva flaskan.

Vad tycker jag då? Måste säga att jag såg/kände omedelbart resultat och vill därför rekommendera detta till er 🙂 Mitt hår blev så blankt att jag nästan kan spegla mig i det haha.

Produktinformation: Alterna Bamboo Shine Luminous Shine Shampoo:

För ett skinande, mjukt och lätthanterligt hår! Ett schampo som ger glansigt och vackert hår, utan att tynga ner. Rikt på C-vitamin och viktiga näringsämnen som ger styrka och glöd samtidigt som det rengör, skyddar och återfuktar. Innehåller Colour Hold-teknik för maximalt skydd av hårfärgen.

Bambo serien är baserad på en ren ekologisk bambu som är världens snabbast växande och mest motståndskraftiga växt, kombinerad med effektiva och hållbara ingredienser som är grunden för seriens unika formula. Bambu bidrar till att optimera hårets styrka samt att återställa och förbättra hårets förmåga att klara varje dags yttre påfrestningar.

-Fri från sulfater, parabener, syntetiska färgämnen, ftalater, natriumklorid, gluten, mineralolja, petrolatum & PABA.

-Passar för alla hårtyper.

-För daglig hårvård.

Då jag får många frågor angående frissiga hår så kan jag tipsa om deras anti frizz serie! Återkom gärna och säg vad ni tycker!

Finns bla att köpa på Sephora.

Kram kram!

Kommentera