Håraccessoar trender vår sommar 2015

Precis som jag skrev i november så verkar en stor hårtrend för vår/sommar 2015 bla bli scarfs i håret. Scarfs and buns är då man flätar in en scarf i håret och sätter upp i en knut (se bild längre ner)

Missoni visade denna variant av scarf i håret. Vad tycker ni? Jag är inte helt såld på idén ska jag vara ärlig att säga 🙂 (Foto Kevin Tachman)

En annan trend som jag tror kommer bli superstor och som jag verkligen älskar är detta hårspänne, denna visade bla Cèline (Foto Gianni Pucci) Det dröjer nog inte länge innan kedjorna plockar upp trenden och säljer detta spänne i butikerna. 🙂 Superfint tycker jag!

Picture from:

Allure.com

Vogue.com

2 reaktioner på ”Håraccessoar trender vår sommar 2015

  1. Men jaaa!! Spännet var jättefint!! Ett sånt får det bli!! Men scarfs i håret var inget vidare.

    Trevlig helg!

Kommentera