Plåtning med Lofsan!

Idag har jag jobbat med Loppi och framför kameran stod den fantastiska Lofsan med familj. Det var första gången jag jobbade med henne och jag hoppas verkligen det blir flera tillfällen, gillade henne jättemycket! Vore en dröm att ha henne som PT 🙂

Stilen skulle vara strandfeeling 🙂 Jobbade med bronziga toner som passade henne jättebra!

Styling stod underbara Nina för, Nina och jag träffades för första gången på Anna Brolins bröllop (hennes bröllop kan ni läsa om i bloggen, bara att söka i sökrutan) men vi har aldrig jobbat tillsammans trots att hon besöker morgonsoffan på både SVT och TV4 flitigt, vi har helt enkelt gått om varandra men idag fick vi äntligen jobba tillsammans. Hon är även nybliven mamma till en bedårande liten tjej som fick hänga med i studion.

Jag och fotografen gillar visst båda djurmönster 🙂

Ser ni vad jag håller i handen? 🙂 Min hårfön fick agera fläkt 🙂

Jag, Lovisa och Nina 🙂

Hörrni, vet ni vad jag gjorde igår? Köpte flygbiljett till LA så den sista mars åker jag dit igen, min förra tripp dit var i Augusti och om den kan du läsa om här i bloggen. Jag har ju amerikans familj som bor där så jag åker och hälsar på dom, längtar så jag spricker. 🙂

2 reaktioner på ”Plåtning med Lofsan!

Kommentera