Melodifestvalen del 2!

Förlåt för min frånvaro men det har varit så intensiva dagar nere i Malmö med Melodifestivalen så det har inte funnits en minut över men nu är jag hemma igen 🙂

Försöker smälta veckan och ta in allt, så mycket intryck, så mycket fina människor, så mycket kärlek, så himla roligt och jag är så stolt och tacksam att jag fick vara med och jobba med detta! För mig har det länge varit en dröm, att få jobba med Sveriges största tv program och nu har jag gjort det, JISSES!! 🙂 Att dessutom få göra det med Marie Bergman och ett superteam värmer mitt hjärta. Hon skrev ett så fint inlägg på sin facebook igår! ♥Men jag ska ta vid där förra inlägget slutade, häng med!

Dagen efter festen på Rådhuset, dvs på fredagen var det dax för det första publikrepet, då kör man som om det vore live tv på riktigt och på lördagen var det skarpt läge – showtime!

Här är jag och Sanne Salomonsens makeupartist, han har sminkat henne i 30 år så han kan hennes ansikte rätt väl vid det här laget 🙂 Vi är redo med våra väskor, dom är superbra, massa fack och lätt att hitta det man behöver för påbättringar precis innan artisten går på och av scen 🙂

Bilden jag tog på Marie och Sanne (från förra inlägget) blev dessutom röstningsbilden 🙂

Här är en till fin bild på dom ♥

Här är bästa Jenny (projektledare och pressansvarig), Marie och jag! Superteamet 🙂

Här är Alison som flugit in från LA, det är hon tillsammans med en svensk kille som skrivit låten!

En av husdansarna på årets Melodifestival är Edin, han och jag har jobbat mycket tillsammans på olika tvprogram och shower! Blir alltid många skratt med honom!

Marie in the making 🙂 99% av alla gånger jag sminkar så gör jag ögonen först då det alltid ramlar ner ögonskugga under dom, så det bästa är att göra klart dom och sen torka rent under ögonen och lägga foundation sist. Då får man en snygg bas tycker jag 🙂

Naglarna ska också fixas 🙂 Vi valde ett OPI lack som jag har visat er tidigare på bloggen, jag hade det på nyår – Dark side of the mood från 50 shades of grey collection.

Nu är dom klara och redo för show!

Jag och Jenny är taggade 🙂

Taggade och sockerhöga.. dessa frestelser överallt haha!

Här står dom påväg upp till scen! 🙂

Exakt såhär nära scen står jag och fångar upp Marie när hon kliver av scen för att bättra på läppstift, pudra näsan och fixa det som måste fixas till innan dom sätter sig i greenroom med de andra artisterna 🙂

Tyvärr gick inte Marie och Sanne vidare. Jag hade hoppats på andra chansen men men.. vi hänger inte läpp för det! Vi åkte till efterfesten och skålade, dansade och hade en rolig kväll med alla artister, journalister och produktionen. 🙂

Här kommer vinnarna in i rummet 🙂 Man kunde nästan ta på glädjen, kärleken och värmen i rummet ♥

Som sagt, jag är så himla glad och tacksam för att få varit med på denna karusell 🙂 Trött men glad, vi flög hem igår på fm och jag var hemma på em men 3 timmar senare var jag på plats på TV4 för jobb till 00.30 i natt men idag är jag ledig 🙂 Ska smälta in allt, packa upp, tvätta penslar och bara njuta av solen som skiner in genom fönstret!

Puss och kram!

Om ni vill se deras uppträdande så kan ni göra det här: NONETHELESS

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Melodifestvalen del 2!

 1. Bästa Kicki. Vad grym du är. Kul med så många bilder. Visst är det häftigt att vara med under Mello-resan. Det var det roligaste jag någonsin varit med om. Kan längta tillbaka till 2006 då jag var med 🙂

  Gillade Marie och Sannes låt så mycket. Älskar den genren, lugn skön och lite coutry. Rockiga och coola röster.

  Ser fram emot fredag.

  Puss puss!

  • Fina!!
   Åhh jag vill jobba med Mello varje helg jisses så skoj det var 🙂 Ställ upp igen så kan jag sminka dig!! 🙂
   Såg reprisen idag och tycker inte tvn gjorde låten rättvisa, den KÄNDES mera live i arenan, jag baxnade när jag hörde den live första gången och började grina #pinsamtjej hehe.

   Ska bli skoj att sminka er på fredag! Ser fram emot det! Vi hörs i veckan och snackar ihop oss 🙂

   Puss puss!! ♥

Kommentera