Tips på makeupremover/ansiktstvätt!

Fick en fråga här på bloggen angående en bra eye makeup remover. Men ska sanningen fram så är jag för lat för att hålla på med olika removers på kvällen, jag vill ha en och samma produkt till hela ansiktet 🙂 De två jag varierar mig mellan just nu är en från Dermalogica och en från REN. Jag älskar båda två!

Dermalogica:

Denna tvålfria, löddrande rengöringsgel avlägsnar snabbt makeup och smuts, utan att torka ut huden. Växtextrakt från bl a citronmeliss verkar lugnande. Enkel och smidig att använda. Dessutom är den mycket dryg!
• Tvål- och doftfri rengöring som avlägsnar smuts utan att torka ut huden.
• Innehåller lugnande och rengörande ingredienser.
• Milt lödder avlägsnar orenheter.

REN:

En mild ansiktsrengöring som snabbt och enkelt tar bort makeup från ansiktet och det känsliga området runt ögonen, inklusive vattenfast mascara.

Efterlämnar ansikte och ögonkonturer rengjorda, lugnade och tonade utan att huden känns stram.

Använd bomullstussar för rengöring av ansikte och stryk med tussen över slutna ögon. Fungerar även bra som rengöring för hela ansiktet.

Så det var mina tips, vad använder ni för rengöring till ansiktet?

2 reaktioner på ”Tips på makeupremover/ansiktstvätt!

  1. Jag kör med Dermalogica, fast en sort för torr hud, Essential cleansing solution. Dryg som attan.
    Ibland kör jag med en tvätt från Bioderma som är en gel. Båda är bra.

Kommentera