NEW IN – TOM FORD MAKEUP!

Jag är så glad att NK har fått i Tom Ford makeup, idag fick min favorit palett sällskap av ytterligare en dyrgrip från TF 🙂 Välkommen hem ORCHILD HAZE, gaaaah så fina färger, längtar tills jag får testa dom ordentligt 🙂

Såhär ser min ”gamla” TOM FORD palett ut, den har jag visat er tidigare – älskar den!!

Pris 620kr vilket kan tyckas dyrt men dom är sååå värda det och tänk på att du får 4 skuggor för det priset!

Hörrni, nästa vecka åker ju jag till Melodifestivalen och jobbar, vill ni se bakom kulisserna därifrån här i bloggen?

Ha en fin kväll och tack för att DU tittar in här hos mig, det gör mig så glad! ♥

6 reaktioner på ”NEW IN – TOM FORD MAKEUP!

  1. JAAAAA!!! Jag vill gärna se bilder från sminket på Mello 🙂 🙂 O får man önska att se en sminkning med den nya Tom Ford paletten också?? Älskar bruna nyanser 🙂 Mina blå ögon får sån fin färg av det…. Kram

  2. Hej! Jag undrar du har något tips på en bra makeup remover för ögonen? För mig blir det lätt så att jag tycker allt är borta men nästa morgon så är jag svart under ögonen. Tack på förhand och för en kul och inspirerande blogg! Mvh Anna-Lena

    • Hej hej! Se senaste inlägget 🙂 Tack för din fråga! Ha en fin söndag och jag blir så glad att du tittar in här och låter dig inspireras 🙂 Kram!

  3. Hej, tack för tipsen! Just nu använder jag Decléor för ansiktet och så har jag haft en produkt från Mac för att ta bort ögonsminket. Fast nu ska jag nog prova att köra samma till hela ansiktet och se hur det funkar 🙂 Blev lite nyfiken på den nya serien REN som du skrev om. Jag får använda slut på det jag har först… Ha en bra vecka. Kram

Kommentera