Foundationpensel!

Hur applicerar du din foundation? Svamp, pensel eller fingrar? Jag använder nästan alltid pensel till detta, både på mig själv och andra, tycker det ger ett jämnt och fint resultat. I vissa fall använder jag svamp men ALDRIG mina fingrar. 🙂

Jag har en hel del olika varianter på foundationpenslar men på senare tid så använder jag en lite oftare än de andra och det är denna pärla ifrån Real Techniques som finns att köpa på HM.

Dom har även min favoritsvamp som även den ger ett jämnt resultat, den köpte jag i LA men jag tror att även den finns på HM nu för tiden. Fukta den med vatten om du vill ha ett lättade resultat och inte så täckande.

Ni tvättat väl era foundationpenslar och svampar ordentligt med diskmedel? Penslar med äkta hår tvättas med hårschampo! Lägg ner alla penslar på en handduk för att torka så inte vattnet rinner ner i skaftet 🙂

Nu ska jag iväg till SVT för jobb, ha en härlig måndag! ♥

Kommentera