Jobb med världsartisten Charli XCX!

Idag har jag åter igen jobbat med den underbara världsartisten Charli XCX. Sist hon var på Sverigebesök och jag jobbade med henne kan ni läsa om HÄR. Vill ni höra henne live så är hon på turné med Katy Perry och dom kommer till Stockholm i Mars!

Vi började redan vid 07.00 i morse på hennes hotellrum för smink och hårfix. När man jobbar med stora artister så har dom ofta en look som man ska återskapa man får alltså inte fria händer att göra vad man vill 🙂 Jag fick samma direktioner som sist från hennes management samt hennes amerikanska makeupartist. Men när jag kom i morse så hade artisten själv önskemål om en enklare styling utan eyeliner, röda läppar och stort lockigt hår så självklart lyssnade jag på henne och vi gjorde en lättare sminkning i stället 🙂

När det var klart så åkte vi runt till olika radiostationer för intervjuer/inspelningar. Tänk att man får betalt för något så ofantligt roligt, nyper fortfarande mig själv i armen ibland efter alla dessa år.

Dessa produkter använde jag!

Foundation ifrån Chanel.

Strobecream ifrån MAC.

Concealer ifrån MAC.

Shading ifrån MAC. Denna färg är toppen om du har en väldigt ljus hy för just shading, den heter Baby don´t go.

På ögonen använde vi denna ljusrosa paintpot och på den hade vi ett genomskinligt gloss så ögonlocken blev glossiga, under ögonen la jag en brun skugga för att rama in. Sen mascara på det 🙂

Läpparna blev samma som ögonen, genomskinligt gloss från MAC.

Tror det var alla produkter till ansiktet.

Här är jag och Charli 🙂

Här är en bild från i September då jag jobbade med henne 🙂

När jag kom hem så hängde det ett paket ifrån Björn Axen på dörren 🙂

Det innehöll lite smått och gott som ska testas snarast.

Avslutar med en video av Charli XCX som jag hoppas jag får jobba med snart igen!

Äh vi tar en till video 🙂

2 reaktioner på ”Jobb med världsartisten Charli XCX!

  1. Inspirerande Blogg. Har du några tips om vart man ska maila för att få bra kontakter och jobb/praktik i makeup artist branschen? 🙂

    • Tack snälla va kul att du gillar den. Jag tar inte emot praktikanter och vet dessvärre inga makeupartister som gör det.

Kommentera