KEVIN MURPHY – HYDRATE ME!

Vad använder ni för schampo, balsam och inpackning? Har du rätt produkter för ditt hår? Har ni koll på detta? För att få ett friskt hår gäller det att ta hand om det inifrån och ut. Jag har alltid varit noga med värmeskydd, inpackningar samt BRA schampon och balsam. Sedan några år tillbaka så är jag Kevin Murphy trogen vad gäller hårvård.

En gång i veckan använder jag MAXIWASH (innan mitt vanliga schampo) som är ett djuprengörande schampo som tar bort alla produktrester samt återskapar balansen i hårbotten.

Just nu gillar jag HYDRATE ME serien som ger mitt hår maximal återfuktning utan att tynga ner håret. Mitt hår tackar och bockar 🙂 Inpackningen använder jag i samband med MAXIWASH och jag tvättar håret ca 3 gånger i veckan. Det funkar för mig 🙂

Så först MAXIWASH, sen schampo – inpackning – balsam.

Hörrni, glöm inte bort tävlingen i samarbete med Yves Rocher där du har chans att vinna en massa produkter, vinnaren lottas i morgon kl 12 🙂

5 reaktioner på ”KEVIN MURPHY – HYDRATE ME!

 1. Hello! Jag använder Joico shampo och balsam för volym 🙂 Fick det i julklapp och det känns bra för mitt hår just nu iaf 🙂 En fråga, använder du både inpackning och balsam samma gång? O kan man använda inpackning i nåt annat märke eller är det bättre för håret med samma? Oj vart visst två frågor 🙂

  • Hej hej!
   Ja inpackning och balsam verkar på olika sätt.
   Schampot rengör och öppnar upp hårstrået och balsamet sluter igen hårstrået så därför bör man använda inpackningen innan balsam samt använda balsam efter inpackningen 🙂 Om du inte använder balsam efter inpackningen så är hårstråna fortfarande ”öppna” och mycket känsliga, dom måste ”stängas” med ett balsam. Använder du balsam innan inpackningen så kan inte inpackningen tränga in i håret för det är redan stängt av balsamet. Hänger du med? 🙂
   Det går bra att blanda märken 🙂

 2. Yes jag hängde med 🙂 Har alltid trott att inpackningar även slöt håret, men se där…. Då får det bli att börja med balsam efter inpackningen också 🙂

 3. Jag har exakt samma produkter 😀 Jag gillar dem allihop, men maxi wash tycker jag är lite svår att fördela i håret. Dessutom rinner det ut så galet mycket.

  • Maxiwash börjar löddra när håret är rent så om du tvättar två gånger med Maxiwash direkt efter varann så blir det lättare andra gången. Visst är det bra produkter 🙂 Kram!!

Kommentera