Daisy Beauty expo 2015!

I går var jag inbjuden till ett helt fantastiskt skönhetsevent, det var Daisy Beauty som höll i trådarna med underbara Kicki Norman och hennes man Sam vid spakarna. Ingen kan styra upp event som dessa två, man häpnas varje gång!! 🙂 Ja ni har ju läst om Londonresan jag var inbjuden till för några månader sedan (finns i 3 delar).

Vi höll till på Tändstickspalatset och jisses vilket vackert ställe! Inredningen, lokalerna ja allt var så fint. Inbjudna till denna press och bloggmässa var ett 100tal  bloggare samt journalister som alla delar samma intresse. Vi kunde gå runt och botanisera bland ett 30tal olika märken – utställare. Vi kunde få manikyr, hudanalys samt få håret stylat av Björn Axén som även dom var på plats. Det var intressanta föreläsningar och vi fick ta del av en hel del nyheter och produkter. WOW säger jag bara WOW vilken dag!

Ja, dagen i sig började lite dramatiskt för min del då jag svimmade i duschen, pang bom sa det men efter någon timme kände jag mig piggare och kunde åka till eventet, kom lite senare än beräknat så jag missade några föreläsningar jag hade velat ta del av men jag hann med det mesta ändå 🙂

Fick tassarna lackade i en orange färg som jag älskar, detta är Depends nya serie 7 day som kommer ut vecka 4.

Fina Lisen Sundberg står och får lite info av Rickard ifrån REN, ett märke jag har skrivit om tidigare och som jag verkligen gillar!

Här är Björn Axéns monter där man kunde få sitt hår stylat 🙂 Dom hade en väldigt intressant föreläsning om hår där vi bl.a fick lära oss att livslängden för ett hårstrå är mellan 2-8 år rent generellt samt att håret växer ca 1 cm i månaden så ni som säger att ni inte kan få långt hår har nog rätt, ni har nog ett hår som bara blir några år innan det ramlar av. Detta är genetiskt men det gäller också att ta hand om det med bra produkter.

Föreläsningssalen var superfin!

DIOR ♥ Så mycket fint!!

Det gällde att fylla på med energi under dagen 🙂

Dessa utställare fick vi ta del av!

Fick med mig en hel del presspåsar hem 🙂 Ska gå igenom dessa, testa, smörja och sminka så kommer recensioner framöver!

Kram kram ♥

Kommentera