GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år härliga läsare! ♥ Hoppas ni hade en fin nyårsafton! Berätta, vad gjorde du? Gav du några nyårslöften? 🙂 Berätta, jag vill veta och prata med dig!

Jag befinner ju mig i Sundsvall för lite julledighet men igår åkte jag till Stockholm för nyårsfirande och är nu tillbaka i Sundvall igen för några sista dagars ledighet. Blixtvisit i Stockholm haha.

Jag var bjuden till Olof Lundhs nyårsfest som han hade hade på Teaterbaren på Riche. Han hade abonnerat stället och vi var 20 personer som åt och skålade in det nya året tillsammans. En väldigt fin, trevlig och rolig kväll.

Här är några bilder från kvällen.

Jag fick ta med mig en kompis till festen då jag inte kände någon annan än Olof så min fina kompis Emma som ni har sett här i bloggen följde med mig 🙂

Hon hade glömt att måla naglarna så hon skyndade att lacka tassarna på Teatergrillens toalett innan vi gick in till festen 🙂

Vi började med Ostron och bubbel 🙂

Sen förrätt, varmrätt och efterrätt ”do die for” mums så gott det var!

Skål 🙂

Efter maten var det dax att bättra på sminket lite 🙂

Använde favorit skuggorna ifrån Tom Ford, älskar dom!!

Sen kom tolvslaget och Olof styrde upp bubbel till oss alla 🙂

Efter vi skålat gick vi ner till Strandvägen för att kolla in fyrverkerier med halva Stockholm kändes det som haha och sen fortsatte festen in på småtimmarna 🙂

Stort tack Olof för inbjudan och för en fin kväll! ♥

 

4 reaktioner på ”GOTT NYTT ÅR!

  1. Gott nytt år! Jag firade hemma hos några goda vänner med supergod mat och en massa bubbel 🙂 Det blev en hel del snack och ett paketspel…. Mitt nyårslöfte är att ”ta hand om mig själv”, då tänker jag att jag ska göra det jag mår bra av och vill…. Träna men också vila, unna mig massager, umgås med härliga vänner o familj som ger bra energi och strunta i de gamla vänner som suger energi… Äta sundare… Ja lite så 🙂

    • Gott nytt år 🙂 Det låter som en härlig nyårsafton! Just massage är något jag lovade mig själv förra nyår och jag höll det löftet, så skönt och kroppen mår så mycket bättre av det i kombination men träning, återhämtning och bra mat. Jag såg också över vilka jag har i mitt liv och vilka jag mår bra av, tror det är nyttigt att göra sig av med energitjuvar, känns befriande. Tack för att du tog dig tid att skriva till mig! Kram på dig!! ♥

  2. Ni verkar ha haft en kanonfin afton, maten såg fantastisk ut och det gjorde du också 🙂

    Inga nyårslöften för min del, mer än att prioritera hälsa och kärlek ❤️Blir nog ett bra tema för året då sambon gick ner på knä och friade 🙂

    Kram kram

Kommentera