Kompisar från förr ♥

Nu när jag är hemma i Sundsvall så passade jag på att träffa delar av mitt gamla tjejgäng jag umgicks mycket med för 10 -15 år sedan. Mycket har hänt sedan dess så det var skoj att sitta ner över lite bubbel och mat och prata gamla minnen. 🙂

Vi var på en ny restaurang som heter Apa som jag varmt kan rekommendera, supertrevlig personal och ap(!)god mat hehe.

Låt mig presentera min katter till gamla kompisar 🙂

Först ut är Linda, Carola och Annica. Annica och jag bodde i USA samtidigt -99 (inte i samma stad) och i somras hamnade vi på samma flyg till LA utan att veta om att den andra skulle åka dit 🙂 Linda och jag har bott grannar samt bott tillsammans när vi studerade i Leksand, vi jobbade även i samma galleria i Sundsvall. Carola lärde jag känna via en gemensam kompis och tyckte om henne från första stund. 🙂

Här är Eva och jag, vi hörs flera gånger i veckan och har fin kontakt än i dag, hon bor i Härnösand och jag i Stockholm så vi ses inte så ofta men hörs desto mera 🙂

Supergod mat och dryck 🙂

Här är Ida jag och Eva 🙂

Ni som tittar på Idol känner nog igen killen i mössan som stod för delar av underhållningen på stället samt jobbar där 🙂 Rolf från årets Idol 🙂

Tack för en rolig kväll tjejer, det gör vi snart om igen ♥

Kommentera