Fina fötter!

Denna magiska produkt har jag tipsat om tidigare men den är värd att nämnas igen 🙂 FOOTNER EXFOLIATINGS SOCKS. Sitter nu med dessa på fötterna för att få fina fötter till nyår.

”Footner exfoliating socks är ”plastsockor” som sätts på fötterna under 60 minuter. Därefter tas de av och kasseras. Inuti sockorna finns en lösning bestående av AHA-syror, mjölksyra och flertalet vårdande ingredienser såsom Kollagen, Aloe Vera och Gurkextrakt.

Under de 60 minuter som man har på sockorna penetrerar de verksamma ämnena in i huden och påverkar det ”lim” som binder döda hudceller till levande hud. Behandlingen startar upp kroppens egna process att göra sig av med döda hud och effekten ses ca 3-5 dagar efter behandlingen genom att död hud och förhårdnader lossnar och faller av från fötterna, processen fortgår sedan under ca 7-10 dagar och resultatet blir mjuka fina fötter – utan behov av vare sig fila eller smörja. Behandlingen kan upprepas var 2-3 månad.”

Samma visa varje gång jag gör detta, dag 1, 2 och 3 passerar och ingenting händer, man tänker att detta kommer aldrig funka men så plötsligt – den döda huden börjar lossna och fina fötter tittar fram 🙂 Du märker av processen när du har duschat och ska torka fötterna. Älskart!

Pris: ca  239kr

Kommentera