Vinterstudion!

Min dag började tidigt i morse, 07.00 befann jag mig på SVT för att börja sminka till Vinterstudion. Är fortfarande kvar här och jobbar men passar på att blogga lite 🙂 Idag var det Yvette, Pernilla Wiberg och Johanna Ojala som skulle sminkas, alla 3 har jag jobbat med förut så det var kära återseenden 🙂

Här är lite bilder 🙂

Dessutom hade min chef lämnat en julklapp till mig 🙂 ♥

Nu är det en arbetsdag kvar för mig innan lite julledighet 🙂 I morgon är det TV4 som gäller och sen styr jag kosan mot Norrland!

Ha en härlig lördagkväll!

Kram kram!

2 reaktioner på ”Vinterstudion!

  1. Jag åker också norrut imorgon. Härligt att komma ”hem” till släkt och vänner!:)Hoppas på lite snö där också!
    Önskar dig en fin och fridfull Jul!

    • Ja visst ska det bli skönt att komma ”hem” en sväng 🙂 Detsamma fina du! Önskar dig en härlig jul! Kram kram!

Kommentera