Stephen Simmonds på Café Opera!

Igår kväll mötte jag upp min kompis Emma för en kväll ute på stan 🙂 Hon jobbar som frisör så jag hämtade upp henne på salongen och passade på att trimma luggen lite innan vi begav oss haha.

Så, färdigt – skönt att få det fixat 🙂

Vi började kvällen på Riche med ett glas bubbel 🙂

Sen begav vi oss till Café Opera där fantastiska Stephen Simmonds hade en konsert. Han har kört i fyra torsdagar, Winter soul heter showen där han blandar jullåtar med egna låtar. Gåshud, sång och dans från början till slut. Den killen är 5 plus rakt igenom 🙂

Jag dansade så mycket att jag blev hungrig och blev tvungen att äta innan vi åkte hem 🙂

Idag är det träning, tvättstuga och städning som gäller, mindre roligt 😉 I morgon ska jag upp med tuppen för jobb på SVT hela dagen!

Hörrni, jag ser ju att ni är här så lämna gärna en rad eller två i kommentarerna, det är så mycket roligare då jag får prata med er 🙂

Kram kram

 

 

6 reaktioner på ”Stephen Simmonds på Café Opera!

  1. Stephen Simmonds är underbar! Tycker dock inte han fått det riktiga genombrott han förtjänar i Sverige! Simmonds för president 😉

  2. Gör som du säger och lämnar en kommentar 😉 Inne och spanar ganska ofta på din blogg och får tips och inspiration 🙂 Passar på att önska god jul!

    • Så glad jag blir :)!! Tack för att du tittar in och tack för att du skriver till mig 🙂 En riktigt GOD JUL önskar jag dig!! Kram!!

  3. Du har så fint hår att jag smäller av! Ska skriva ”hår som Kicki Burman” på min önskelista till jultomten, ha ha! God Jul och tack för en bra blogg!

    • Men ååhhhh fina du 🙂 !! Tusen tack!! Önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!! ♥

Kommentera