TÄVLING!! VÄLKOMMEN IN OCH TÄVLA OM EN DAY CC-CREAM FRÅN AKADEMIKLINIKEN!

Nu ni, nu har ni chans att vinna min favorit Day CCcream från Akademikliniken. Jag kom i kontakt med denna nyhet (den är helt nyinkommen) i London på våran skönhetskonferens och jag älskar den!

CC cream, vad för det? Kortfattat så är det en färgkorrigerande produkt som döljer rodnader och jämnar ut hudtonen.

Denna produkt återfuktar, ger lyster, jämnar ut hudtonen, verkar antiage samt innehåller spf 15. Den ger en matt sammetslen ton som håller hela dagen. Det är en väldigt dryg produkt så efter din dagkräm applicerar du en liten mängd CC-cream och jobbar in den ordentligt i huden för bästa effekt, då smälter den in i huden och anpassar sig efter din hudton.

Tävlingen: Det du behöver göra är att skriva en motivering till varför du ska vinna samt dela tävlingen på Facebook eller Instagram. Tagga kickimakeupartist och akademiklinkenskincare på Instagram så vi ser att ni är med i tävlingen 🙂 (Bild finns på min Instagram att dela och till Facebook delar du detta inlägg) Glöm inte att skriva motiveringen här på bloggen.

Tävlingen avslutas på onsdag vid midnatt, LYCKA TILL!! 🙂

Värde: 50ml 450kr

 

 

 

10 reaktioner på ”TÄVLING!! VÄLKOMMEN IN OCH TÄVLA OM EN DAY CC-CREAM FRÅN AKADEMIKLINIKEN!

 1. Jag älskar att testa nya grejer och det skulle vara jättekul att få sminka sig inför jul- och nyårsfester med en sån här lyxig creme!

 2. Jag är med har dessvärre inget ovan så jag lämnar rim:

  Bättre tävling går ej inte att hitta, än denna du har,
  som är så rar,
  så om jag denna vinna, skulle du mig all glädje bringa

 3. Verkar vara en kräm som passar mig, färgkorrigerande och utjämnande – det behöver jag som sover för lite, jobbar för mycket och är allmänt sliten just nu!!

 4. Vill inte se ut som 20 igen o det funkar ju inte heller, men jag vill gärna se en aaaning piggare ut när jag ser mig i spegeln utan att alltid behöva ta till det tunga artilleriet med foundation och puder. Har testat några olika crémer i denna kategori men tyvärr inte hittat någon som passar min tokbleka torra hy som dessutom har ”fina” (läs osnygga) linjer, pigmentfläckar OCH är reaktiv.
  Hoppas att denna passar min kinkiga hud o att jag får möjlighet att ta reda på det nu 🙂
  Tipsar på Insta där jag heter likadant- annakaize alltså 🙂

 5. Har en väldigt känslig hud och har inte hittat någon cc cream som funkar riktigt bra än. Nu kanske den är här, vore toppen att få testa 🙂

 6. Har en kinkig rosaceahy som gärna ställer till med problem, skulle vara underbart om jag hittade en produkt som kunde hjälpa mig i kampen!

 7. Har en kinkig rosaceahy som envisas med att visa upp sig i tid och otid. Vore en fantastisk julklapp att få en produkt som kan hjälpa mig få den där jämna fina huden. Tomten kanske finns ändå! God Jul!

 8. Har en kinkig rosaceahy som envisas med att göra sig påmind i tid och otid. Högst på min önskelista denna jul vore en produkt som hjälper till att göra min hy jämn och fin. Kanske tomten finns i alla fall! God jul!

Kommentera