Melodifestivalen here I come!

Vill bara skrika ut av glädje nu! 🙂 Fick mitt drömjobb idag!!

Har ni sett Secret (Hemligheten) eller läst boken? Jag tror verkligen på detta och försöker leva så så gott det går. Här följer ett exempel:

Började för några dagar sedan klippa och klistra upp en Vision board för 2015. Där skriver jag bl.a upp saker jag är tacksam för, saker jag kan bli bättre på och saker jag vill ska ske under nästa år osv. Ett ständigt återkommande drömjobb är Melodifestivalen, det största jag kan jobba med i Sverige och just detta har jag alltid med på min vision board 🙂 och vet ni, IDAG FICK JAG EN FÖRFRÅGAN ATT JOBBA MED MARIE BERGMAN PÅ ÅRETS MELODIFESTIVAL!!! 🙂 

Min glädje känner inga gränser just nu..

Ni vet ju att jag jobbade med Marie Bergman på årets pressdag för Melodifestivalen, ni kan läsa om det här: BILDBOMB MELODIFESTIVALEN 2015 Det var första gången jag jobbade med henne och det ska bli en ära att få fortsatt förtroende ♥

 

 

13 reaktioner på ”Melodifestivalen here I come!

 1. åh,grattis Kicki!
  Verkligen så genuint glad för din skull.
  Ja, jag läste boken för många år sen och skapade oxå mitt visionboard och döm om min förvåning att nästan allt slog in…
  Ska skapa ett nytt, det är sååå dags för det.

  Stor kram

  • Stort tack fina du!!
   Ja visst är det häftigt och mäktigt med visionboards 🙂 Ska se om filmen några gånger per år så jag hela tiden påminns om energiernas krafter ♥ Viktigt att rikta dom åt rätt håll! Det vi sänder ut får vi tillbaka. Stor Kram!!

 2. Du är Bäääääääääääääääääääääääst!!!!!
  SING HALLELULJA, VI PRISAR GUUUUUD!

Kommentera