Jobb med den fantastiska Little Jinder!

Den här dagen kunde inte ha börjat bättre, sminkade den urgulliga sångerskan Little Jinder på Berns inför en intervju samt fotojobb. Det är så givande att få jobba med personer som har en fantastisk energi, det smittar av sig och jag känner mig på ett strålande humör inför kvällens FEMME fest! 🙂

 

Jag var in på MAC igår och shoppade loss, passade på att använda en del av sminket på Little Jinder. Så nöjd med mina inköp!

Använde bla dessa ögonskuggor samt pigmenten som är ”do die for” snygga!! Ögonskuggorna är en blandning mellan puder och krämskugga.

 

Här är allt jag shoppade 🙂 Finns så mycket fint på MAC nu, hade kunnat handla dubbelt så mycket!

För att återgå till en underbara Little Jinder, här är hennes video, den har jag inte jobbat med men ville visa er ändå 🙂 Enjoy!

2 reaktioner på ”Jobb med den fantastiska Little Jinder!

Kommentera