Trollkarlen från OZ – Hudikteatern!

Nämen hörrni, i dag vaknade jag kl 10.30(!) jisses haha! Att jag bara fick 3 timmars sömn kvällen innan samt att det var en riktigt rolig fest igår tog ut sin rätt, man är visst inte 20år längre (host host).. 😉

Fick en inbjudan till Hudik teaterns föreställning på Cirkus – Trollkarlen från OZ och jisses så imponerad jag är! Har ni sett den? Om inte så kan jag varmt rekommendera denna!

Efter förställningen så var det en ”hemlig” efterfest som höll på till tidig morgontimme därav min sovmorgon i morse 🙂 Per hade fixad en helt otroligt rolig, trevlig efterfest med livband och allt! Mycket dans, skratt och god mat.

Per hälsar alla välkomna. Fick bara en bild och då blundar han, typiskt haha.

Dom fick självklart stående ovationer efter föreställningen 🙂

Sen var det alltså dax för efterfesten och där tog jag nästan inga kort, vad som hände där och vilka som var där får stanna där 🙂 Här är jag och Åsa i alla fall som jag var med på föreställningen och festen med, Åsa är även Pers flickvän, ett fantastiskt par med stora hjärtan ♥

Ok, en bild till bjuder jag på, det eminenta livbandet på efterfesten 🙂

Festligheterna tar ju inte slut än, på torsdag ska vi ses hela härliga Femme gänget, det ser jag fram emot!!

2 reaktioner på ”Trollkarlen från OZ – Hudikteatern!

  1. Vad roligt! Ville så gärna se föreställningen när de var i Ö-vik, men det passade tyvärr inte 🙁 Men kan tänka mig att den var fantastisk, liksom efterfesten 😉

    Kramar

    • Åh va synd att du inte kunde se den! Den var superbra och likaså efterfesten haha 😉 Kram kram!!

Kommentera