Bildbomb – Melodifestivalen 2015!

Hörrni, NU är det igång igen, Mello cirkusen 🙂 Idag och i morgon presenteras alla bidragen för 2015 års Melodifestival. Då bjuds pressen in på en presskonferens och alla artisterna är på plats och redo att intervjuas, fotas och filmas.

I dag jobbade jag med den underbara Marie Bergman som ska göra en duett med Sanne Salmonsen.

Vi var på plats tidigt i morse för smink och hår 🙂 Såhär såg det ut under dagen!

In the making, jag ser ruskigt koncentrerad ut haha.

Här står Christer Björkman och informerar alla artister och teamet runt dom vad som kommer hända härnäst, dvs pressen kommer släppas in i rummet och artisterna ska presenteras 🙂

Nu stormar dom in för att få bästa platsen framför scenen 🙂

”Min” Marie och Sanne (jag sminkade inte Sanne)

Malmös startfält, känner ni igen några artister?

Delar av Göteborgs startfält, fick visst inte med alla på bilden 🙂

Team Marie och Sanne – Nu köööör vi!!! 🙂

Här börjar det synas att jag bara fick 3 timmars sömn i natt haha men va fan det är så rackarns roligt att funkar ändå. Nu ska jag ta en powernap för ikväll blir det baluns igen och var jag ska på i kväll får ni se i bloggen i morgon 😉

Marie, vackra människa, det var en fröjd att få jobba med dig ♥

6 reaktioner på ”Bildbomb – Melodifestivalen 2015!

    • Haha, jaaa jag älskar mitt jobb 🙂 Aldrig måndagsångest 😉 Ses vi på torsdag fina du? Kram kram!!

Kommentera