Daisy Beauty goes London del 3!

Sista och tredje delen om Londonresan.

Nu till själva konferensen, anledningen till att vi var i London 🙂

Vi hade företag som  L’Oréal, Vita Liberata, Revlon, Apoteket, REN, Akademikliniken och Glossybox med oss på resan som höll presentationer om företagen, produkter och nyheter. Väldigt intressant och roligt!

Först ut var härliga Sara Lidback ifrån Akademikliniken.

Hon berättade om företaget som har funnits sedan 1991 och idag har 200 anställda, 15 kliniker samt 3 sjukhus. Akademikliniken har dessutom en egenutvecklad hudvårdsserie som kom 2005, den består av 20 olika produkter. Vi fick med oss lite pressprover hem som jag ser fram emot att testa. Bla denna produkt ser lovande ut!

Efter lite fika..

..så var det dax för Revlon att prata lite hårtrender 2015. På plats fanns de två fantastiska människorna Malin Pettersson, Scandinavian marketing manager, och Klas Hjälmberg, Scandinavian education manager.

De största hårtrenderna kommer enligt dom vara Ginger trend, Pastel, Sea Punk samt Scarfes and buns. Några av dessa ser man tydligt redan nu 🙂

Först ut, Ginger trend – koppartoner i håret kommer vara HETT, har sett en hel del sådant redan men den kommer växa sig ännu starkare. Så snyggt om ni frågar mig!

Pastell och Seapunk har vi även sett ett tag med den kommer komma ännu starkare 2015, nu gärna med en utväxt! Galet snyggt!!

Sist men inte minst, Scarfes and buns, en variant på den älskade knuten. Denna tänker jag visa er steg för steg på vid ett senare tillfälle 🙂

Apoteket var på plats och vi fick bla lyssna på den fantastiska kemisten Pär Svahnberg, honom kan man lyssna på i timmar 🙂

Vi fick bla se en innehållsförteckning på en passionsfrukt som visar att allt är kemi. Vi pratade bla parabener som det råder en viss hysteri kring nu, ”alla” vill ha parabenfritt i sina produkter men få vet vad parabener är för någonting. Parabener är ett konserveringsmedel och om man nu plockar bort detta ämne så måste man tillsätta ett annat och vad ersätts detta med och hur farligt är detta ämne? Mycket intressant!

Även härliga Åsa Asplund från Apoteket var på plats och pratade bl.a om deras produkter/nya produkter som kommer ut nu. Ser fram emot att testa dessa. Den klassiska försvarets läppsalva kommer i en uppdaterad förpackning! 

Efter apoteket så fick vi lyssna på Loreal Paris. Loreal har gjort ett samarbete med dom otroligt snygga kvinnorna Blake Lively, Douztzen Kroes och Jennifer Lopez som har fått skapat varsin kollektion bestående av läppstift och nagellack, otroligt snygga!!

Även Glossybox var på plats 🙂 Victoria Senkpiel berättade om företaget samt deras olika samarbeten, här ser ni Clarins boxen som kommer ut i dagarna 🙂

Här är jag in action 🙂 Fotade allt 🙂Sen var det dax för Vita Liberata att ta över stafettpinnen, för mig ett helt nytt namn som sysslar med spraytan, brun utan sol och sånt. Då jag verkligen hatar doften av brun utan sol så är jag väldigt okunnig i detta område men dom påstår ialla fall att deras produkter är doftfria och kladdfria. Vi fick chans att testa en spraytan om vi ville men jag hoppade detta erbjudande då jag ville känna om de andra skulle lukta illa först haha och vet ni, det doftade inte alls så illa som jag trodde det skulle göra 🙂 så kanske man ska våga testa en spraytan någon gång, har ni testat detta? Vad tycker ni?

Sist men inte minst så var det REN Skincare som fick mig att lyssna extra noga, deras produkter verkar väldigt lovande och jag ska verkligen testa detta. På plats fanns Rickard Hedman som guidade oss igenom deras framgång och produkter. Jag bokade faktiskt in ett möte med Rickard då jag vill veta mera om deras produkter, ska träffa honom nästa vecka och återkommer med ett separat inlägg med och om deras produkter när jag vet mera.

Tack för allt Daisy Beauty, Kicki Norman och Sam! Vilka dagar, vilka människor, vilka föredrag och så himla bra uppstyrt! Tusen tack för att jag fick följa med! ♥

2 reaktioner på ”Daisy Beauty goes London del 3!

Kommentera