TBT! Utländska artister jag har jobbat med!

Bjuder i dag på en ”throw back thursday” med lite olika utländska artister jag har fått äran att jobb med 🙂

Nickelback!

FUN!

Goo Goo Dolls!

Avenged Sevenfold!

Blondie, Debbie Harry!

Backstreet boys!

Slash!

JTR!

Charlie XCX!

Har dessutom jobbat med Seal, James Blunt, Simple Plan, Flo Rida, Jason Mraz, Regina Spector, The Baseballs, Josh Groban men tyvärr har jag inga bilder på/med dom..

Avslutar med denna bild från 2008 då jag tycker den är så rolig 😉 Har ingenting med de utländska artister jag har jobbat med men den förtjänar att visas upp ändå haha 🙂 Var på turné med dessa män på Ladies Night turnén. Henrik Hjelt, Peter Stormare och Martin Stenmarck. Tre skönheter 😉

Ha en fin torsdag! ♥

2 reaktioner på ”TBT! Utländska artister jag har jobbat med!

Kommentera