Get the look!

Jag var förbi mina vänner på Dior i veckan och fick med mig deras Diorskin star foundation och concealer som jag testade idag. Älskar den redan! 🙂

Så här beskrivs den:

”Den första studio-makeupen som ger spektakulärt ljus och perfektion. I en viktlös formula. Diorskin Star sprider maximalt ljus & “suddar” ut defekter på huden. Återskapar utra-rent ljus som tar bort grå och tråkig hud. Hjälper till att reducera mörka partier, pigmentfläckar och rodnader tack vare aktiva hudvårdsingredienser. SPF 30, PA+++. Foundation som ger fin lyster och håller länge.”

Valde att använda endast en ögonskugga vilket är ovant för mig då jag oftast använder minst 3st i en sminkning 🙂 Matchade ögonen med lite mörkare läppar och applicerade  kajal på både övre och undre vattenlinjen för lite mera inramning.

Produkter:

Lyster: MAC Strobe Cream

Foundation: Diorskin Star

Concealer: Diorskin Star concealer

 

Ögonskugga: MAC Satin Taupe

Puder: MAC prep and prime

Rouge: MAC Warm soul

Highlighter: MAC Hush

Shading: MAC Harmony

Kajal: MAC Prunella

Bryn: HM Dark brown

Läppar: HM

Gillar ni dessa sminkinlägg? Är det roligt att se vad jag använder för produkter?

Trevlig helg härliga läsare!! ♥

Jag älskar när ni kommenterar inläggen och lämnar feedback och önskemål! 🙂

6 reaktioner på ”Get the look!

    • Jag har också snöat in på plommonfärgare läppar, sååå snyggt!! Alla märken har denna färg, just HMs är kanske inte den bästa, det finns bättre 🙂 Kram kram!!

  1. Ja! Roligt att få tips och idéer! Jag skulle hemskt gärna vilja se ett ”steg för steg” inlägg om hur du gör när du tänker och gör när du lägger på tre olika ögonskuggor 🙂

    Kramar

Kommentera