How to – Slarvig fiskbensfläta!

Ni som följer min blogg vet att jag fullkomligt älskar flätor i alla dess former 🙂 De senaste dagarna har jag haft en sidofläta, varierat vanlig och fiskbensfläta. Drar i den så den ser extra slarvig ut, precis som jag älskar!

Hur du gör en fiskbensfläta har jag visat steg för steg i DETTA inlägg!

Ha en fin måndag! ♥

4 reaktioner på ”How to – Slarvig fiskbensfläta!

 1. Jättefint! 🙂

  Jag scrollade mig igenom några inlägg då det var ett tag sen jag var inne hos dig. Hamnade på inlägget om Gotlands-bröllopet och fick ett infall om att ställa en fräck fråga. 😉 Jag ska nämligen gifta mig i sommar, och vill av olika skäl sminka mig själv. Har läst mycket om det där att undvika SPF i underlaget för att inte fotoblixtar ska göra ansiktet färglöst. Har du någon foundation etc. utan SPF som du skulle kunna rekommendera?

  Ha en fin dag!
  Kram Annika

  • Välkommen tillbaka 🙂

   Jag jobbar mycket med MAC, Chanel, Dior, Lumene på plåtningar och det funkar toppen men det beror lite på vad du har för hudtyp också, vad som passar just dig. Jag skulle tipsa dig om att testa dig fram, be att få prover på olika märken i butiker och fota sedan dig själv med och utan blixt för att se hur det blir på bild. Olika märken har ju en massa olika foundationtyper med mer eller mindre spf i och anpassade efter olika hudtyper så det gäller att hitta den rätta för just din hudtyp och ändamål.

   Ha en fin dag!!
   Kram Kicki

Kommentera