Veckans jobb!

Ursäkta de kassa mobilbilderna i detta inlägg men hoppas det går bra ändå 🙂

I dag kan jag knappt röra mig, min PT kör hårt med mig ouff.. Denna skivstång fick jag lyfta vad kändes som hundra gånger haha, mina stackars armar skakade som asplöv 🙂 Skriker och pustar och frustar för att orka lyfta 🙂

Försöker stärka upp kroppen då mitt yrke ofta ger förslitningsskador och jag vill hålla så länge som möjligt 🙂 Stark i kropp och knopp!

Igår började jag dagen 04.00, åkte till SVT och jobbade med Gomorron Sverige sedan var det äntligen dax att få jobba med Anna igen på TV4, det var såå länge sedan sist jag sminkade henne så det var skoj 🙂 Jag var ju på hennes bröllop förra sommaren, det kan ni läsa om här: Det perfekta bröllopet!

I veckan har jag dessutom jobbat med talaren, författaren och inspiratören Olof Röhlander på Rival. Vi har jobbat tillsammans många gånger, hans fru har dessutom blivit en fin vän till mig. Han var där i måndags i samarbete med 4good, var några av er där? Visst är han fantastisk!!

Idag ska jag tillbaka till SVT och jobba och hela helgen är det TV4 som gäller 🙂 Mycket jobb nu men oj så jag älskar det! ♥

2 reaktioner på ”Veckans jobb!

  1. Du ser så stark ut så, grymt bra jobbat med träningen! Inte lätt att lyfta armarna och fixa med hår och make-up dagarna efter ett sådant pass 😉 Men bra inställning till träningen har du iaf!

    Kram kram

Kommentera