Fantastisk budgetfoundation!

Här kommer ett budgettips på en foundation ifrån Lumene som jag älskar!!

Denna pärla kostar endast 149kr, ett riktigt kap om ni frågar mig! 🙂 Såhär ser den ut på, ger superfin lyster och lagom täckning. Bilden har inte redigerats på något sätt, bara så ni vet 🙂

Så här står det i produktbeskrivningen:

”Produkten är lätt att applicera, smälter perfekt samman med hudtonen och känns fjäderlätt. Innehåller age-defying serum som bidrar till att reducera rynkor och andra ålderstecken. Formulan med lätt täckförmåga innehåller serum och ljusreflekterande pigment som ger huden en vacker jämn ton, täcker småfel och ger hela ansiktet lyster. SPF 20.  30 ml.”

Finns i 5 olika nyanser.

8 reaktioner på ”Fantastisk budgetfoundation!

  • Hello Eve, ja testa och se, som sagt den är bra som ett budget alternativ men vill du ta tips på andra foundations så är det bara att säga till 🙂 Kram!

 1. Jag tycker det är svårt att veta vilken nyans man skall välja på foundation och annan brun kräm man sätter i ansiktet 🙂 Skulle du kunna skriva ett inlägg om hur man skall tänka?

  Kramar ❤️

 2. Hej på dig! 🙂

  Denna skulle jag vilja testa, men är osäker på nyans/färg. I Lumenes BB creme har jag 02 Medium, men 01 funkar ok på vintern. Enligt färganalysen är jag vinter. Har mörkt hår och bruna ögon men ganska ljus hudton. Trivs inte i sk ”gula” nyanser, utan färgen måste vara kall. Får du någon direkt feeling när du hör beskrivningen? 🙂

  Tack på förhand, och ha en härlig dag.

  //Maja

  • Hej hej!
   Det är så himla viktigt att få exakt rätt nyans på sin foundation så bäst är att be om hjälp där du köper den. Dom får absolut inte testa färgen på handen vilket jag har sett många göra då färgen på handen inte alls är samma som ansiktet. Färgen ska smälta in i huden och vara samma nyans som hals och ansiktet – då har du rätt nyans 🙂 Lycka till!!

   Ha en fin dag, kram kram!

Kommentera