Recept – Nyttiga proteinbars!

Dessa godingar bakade jag idag, proteinbars som passar ypperligt att ha med i väskan som mellanmål när blodsockret faller. Jag tränar med en PT nu och försöker äta så rent och bra mat som möjligt då jag mår bättre, orkar mera och känner mig piggare när jag gör det. 🙂

La ut denna bild på Instagram och receptet efterfrågades så här kommer det. Eller recept och recept, jag höftade och gick på känsla så måtten får ni avgöra själva men detta hade jag i och jag hade ingen mixer utan fin och grov hackade med en kniv. Ingredienserna är ekologiska.

Linfrön

Kokosolja

Jordnötssmör

Nötter

Aprikoser

Dadlar

Proteinpulver

Sötmandlar

Fiberhavregryn

Solrosfrön

Chiafrön

Vaniljpulver (ej att förväxla med vaniljsocker)

Banan

Pumpakärnor

Hmmmm tror det var allt 🙂

Hackade allt samman, vissa nötter/frön finhackade jag och andra grovhackade jag. Tryck ut i en långpanna och ställ in i kylen, efter någon timme så skar jag upp rutorna på bilden och la in i frysen för att kunna ta med mig ut på jobb och ta en innan träning för extra ork och energi 🙂

 

 

4 reaktioner på ”Recept – Nyttiga proteinbars!

Kommentera