Jobb med Charli XCX!

I går jobbade jag med en helt fantastisk artist – Charli XCX ifrån England som trots sin ringa ålder av 22 år redan är en världsartist. Hon har bla skrivit hitlåten I love it till Icona Pop och ingen har väl missat låten Fancy med Iggy Azaela feat Charli XCX. 🙂

Vi började tidigt på morgonen på hennes hotellrum och jag sminkade och stylade håret enligt direktiv. Hon har en specifik look så det var inga fria händer utan jag fick se en bild och sen var det bara att sätta igång att jobba utifrån den vilket inte var några problem 🙂 Hon var så gullig och trevlig!

Sedan var det dax för intervjuer, dom avlöste varandra och det gick i ett. Håll utkik så kommer ni få se och läsa om henne i diverse tidningar och poddar (Värvet) framöver.

På kvällen var det dax för ett showcase som var heeeelt magiskt. Det var för inbjudna gäster som bestod av branschfolk, musiker och fans. Charli uppträdde med 6 låtar och gästartister som Icona Pop, Marcus Krunegård, Rebecca och Fiona och även Little Jinder med Melo stod på scenen.

Här följer ett gäng bilder och videos!

Jag och Charli!

Intervjuas av Plaza kvinna!

Sjunger låten I love it med Icona Pop!

Backstage!

Ni som har sett den fantastiska filmen ”Förr eller senare exploderar jag” har ju inte missat denna låt:

Här är låten jag skrev om i början, Fancy med Iggy Azalea feat Charli XCX:

Här är hennes senaste singel Break the rules:

Efter en galet men rolig jobbperiod med bla 18timmars jobbpass så unnar jag mig en ledig dag idag. Ha en härlig onsdag!

Kram kram!

2 reaktioner på ”Jobb med Charli XCX!

  1. Vilken spännande dag och kväll och vad mycket roligt folk du får träffa på genom jobbet 🙂 Förstår dock att du är trött efter det långa arbetspasset och hoppas du får vila upp dig under din lediga dag!

    Kram kram

Kommentera