Trailerinspelning – Lyckliga gatan!

I går jobbade jag med en trailerinspelning för ett TV program som heter Lyckliga gatan och kommer sändas i TV4 nästa år. Det är ett musikprogram med artisten Näääk som programledare. Även bröderna Salazar kommer vara med i programmet!

Vi startade långt innan solen gick upp och avslutade när det gått ner för länge sedan med andra ord en väldigt lång men väldigt trevlig dag. Fantastiska människor som jag aldrig hade jobbat med tidigare, det var en sån härlig energi hela dagen och ett riktigt superteam! Vi var dessutom utomhus hela dagen vilket var underbart, kändes som en sommardag när solen var framme.

Jag visar er trailern så fort den släpps såklart, men här är lite bilder från dagen.

Här är jag och boysen, en bra dag på jobbet helt enkelt. 😉

Fredag igen hörrni, jisses så dagarna springer iväg. Ska träna med min PT i em och sen blir det AW med några vänner. ♥

2 reaktioner på ”Trailerinspelning – Lyckliga gatan!

Kommentera