Cornrows! Inspo!

I söndags på jobbet så var det rätt så lugnt så jag bad min kollega agera hårmodell och jag flätade hennes hår. Just dessa flätor – cornrows har man sett mycket ett tag nu på visningar, plåningar, rödamattan etc etc.

Tänker mig att serier som Orange is the new black, Vikings och liknande har gjort denna frisyr het igen. Det är dessutom nästa lite Avatar känsla över den – filmisk 🙂 Jag älskar denna frisyr och på rätt person till rätt tillfälle så är den smashing!

Här är flätorna jag gjorde 🙂

Se så snyggt!! Bilder från Instagram och Pinterest.

2 reaktioner på ”Cornrows! Inspo!

  1. Alltså det där är ju beslagtag av kultur, cornrows är faktiskt ett sätt för mörkhyade människor att hålla håret i ”schack” men samtidigt ha det snyggt.
    Det är inte nödvändigt för ljusa människor att göra flätor t.ex efter vi har duschat för att hålla det nere.
    Cornrows har alltid varit snyggt och har inget alls att göra med avatar, det hela inlägget du har skrivit får min fjorton åriga (afrikansk far & iransk mor) att må dåligt. Snälla tänk över vad du säger medtanke på att du har en hel del läsare som är mörkhyade som ej uppskattar detta, bl.a min dotter Elina.

    • Tack för din åsikt! Min tanke är självklart inte att såra någon. Vänligen Kicki

Kommentera