Nars – Orgasm!

Idag var min första jobbdag efter semestern, passade på att testa ett av mina inköp från LA, Nars multistick i färgen Orgasm. Har detta populära puderrouge som jag älskar så var ivrig att få testa denna multiprodukt. Använde denna som krämrouge och som jag gillar det!! Two thumbs up!

Den går även att använda på läppar, ögon, som highlighter – ja till vad man vill 🙂

I övrigt hade jag detta smink på mig! Lätt, somrigt och en massa lyster, precis som jag älskar!

6 reaktioner på ”Nars – Orgasm!

  1. Hej! Gillar verkligen din blogg. Många bra tips. Tänkte höra om du i ett inlägg kunde visa hur du applicerar solpuder?

  2. Hej Kicki! Tack för en inspirerande blogg! Kan du visa hur du lägger denna Chanel bas? Använder du den även på vintern? Mvh Anna

    • Hej Anna! Va skoj att du gillar bloggen!! Den använder jag året runt och applicerar som en vanlig foundation. Jag använder en pensel och utgår från mitten av ansiktet och jobbat mig utåt (för att undvika en massa smink i hårfästet). Jag kan absolut visa exakt hur jag gör 🙂 Kram!

Kommentera