LOS ANGELES DEL 5 – RUNYON CANYON, BEVERLY HILLS OCH HOLLYWOOD!

I måndags började vi morgonen med en hike i Runyon Canyon, svettigt, varmt och alldeles underbart 🙂 Tänk om man fick starta varje måndag på detta sätt.. Utsikten är magnifik och husen är stora som slott, den ena värre än den andra, man vill lixom bara ringa på dörren och se hur dom bor 🙂

Efter våran hike åkte vi till Hollywood och Beverly Hills, sprang bla på Slash (som jag har jobbat med flera gånger) 😉

Förberedelserna pågick för fullt inför kvällens premiär och rödamattan event för filmen Expendables 3.

Diamonds are a girls best friend! 😉 Shopping på Rodeo Drive!

I morgon onsdag är min sista dag här, åker hem till Stockholm och kör gång med jobb och rutiner igen 🙂 Bloggen återgår till en skönhetsblogg men jag hoppas ni har gillat dessa uppdateringar ifrån LA 🙂 Vad tycker ni? Var det roligt att se? Kommer visa er all shopping när jag kommer hem! MYCKET smink blev det! 🙂

Kram kram!

 

 

8 reaktioner på ”LOS ANGELES DEL 5 – RUNYON CANYON, BEVERLY HILLS OCH HOLLYWOOD!

  1. Ja, det har varit jättekul att få se bilder från LA. Men min längtan till USA ökade några snäpp till 😉
    Ska bli kul att se vad du har gjort för shoppingfynd oxå!
    Önskar dig en trevlig hemresa! Kram

    • Håller på att fota all shopping nu så det kommer ett inlägg snart 🙂 Jag älskar att resa till USA och får du chansen så ska du åka dit tycker jag 🙂 Planerar redan min nästa resa dit 🙂 Kram kram!!

    • Åhh så skoj, tack för att ni ”följde med” på min resa 🙂 Så roligt att det uppskattades! Kram kram!!

Kommentera