LOS ANGELES DEL 4 – VENICE, THE GROVE OCH GIRLS NIGHT OUT!

Världen är allt bra liten, när vi kör in i Venice och ska parkera bilen så åker en kille jag känner förbi våran bil på sin skateboard, han är ifrån samma stad som mig haha, skrek som en galning i bilen hahaha. Vad är oddsen?

Vi åkte direkt till Venice från Santa Monica då dom ligger så nära varandra, på vägen dit stannade vi till vid Farmers Market i Santa Monica och köpte en massa härliga bär och frukter. Det var såå himla mysigt där. Folk köpte närodlat och hade sedan picknick i gräset och lyssnade på livemusik.

Efter Farmers Market åkte vi alltså till Venice Beach, så mycket energi, liv och rörelse där 🙂 Vid denna kanal i Venice har det spelats in en hel del filmer, bla Valentines day med Ashton Kutcher och Jennifer Garner 🙂

Efter Venice åkte vi till till det kända shoppingstället The Grove 🙂 Verkligen värt ett besök!

Ja, det är en Michael Kors påse jag bär 🙂 🙂 🙂

Efter denna fantastiska dag åkte vi hem och svirade om för girls night out! Hur roligt och trevligt som helst!

Min amerikanska kusin Melissa och jag!

♥♥♥

 

 

2 reaktioner på ”LOS ANGELES DEL 4 – VENICE, THE GROVE OCH GIRLS NIGHT OUT!

  1. Ser helt grymt ut vännen! Blir väldigt sugen på o åka dit nu när jag ser dina inspirerande bilder:) kram!

Kommentera