LOS ANGELES DEL 3! Malibu, Santa Monica!

Alltså denna stad.. jag är helt förälskad! Nu har vi bockat av Malibu, Santa Monica, Venice och The Grove 🙂 Här kommer Malibu och Santa Monica. Venice och The Grove kommer i ett inlägg i morgon då jag måste dela upp inläggen pga många bilder 🙂 Håll till godo!

Först ut, Malibu, här bor många musiker, skådespelare och filmfolk. Det finns galet fina och låååånga sandstränder här. Malibu ligger mellan Los Angeles och Santa Barbara. The Kardashians var på samma ställe som oss om ni har koll på dom 🙂 Det är lika fint här som man tror och har sett på film 🙂 Ena huset är pampigare än det andra. Vi började morgonen på stranden, sååå underbart.

Surfare 🙂

Efter en morgon med sol och bad var det dax för lunch, vi käkade på ett ställe som låg mitt på stranden, så rackarns fint, Gladstones heter restaurangen och jag kan varmt rekommendera detta ställe. Ni ser de blåa flaggorna på bilden, det är Gladstones 🙂

Efter Malibu var det dax för Santa Monica. Malibu och Santa Monica ligger utefter Pacific coast highway.

Santa Monica har ni sett i många filmer och TV serier. 🙂

Här är vi på Santa Monica Pier.

Känner ni igen detta? Forest Gump 🙂

Det är nu söndagkväll här och vi har grillat, dricker vätska ur en blå plastmugg som sig bör i USA och har ständigt ett leende på läpparna från öra till öra 🙂

Nu är det dax att sova, vi ska upp med tuppen imorgon för att hika i Runyon Canyon! Längtar redan!

PS. Ni kan även följa mig på instagram KICKIMAKEUPARTIST heter jag där.

Kram kram!

 

Kommentera