Håret behöver fukt!

Som ni säkert vet så behöver håret behöver fukt, jag har testat många hårinpackningar och Moroccanoil är en av dom bästa tycker jag, jag använder även deras hårolja. Two thumbs up för dessa produkter! 🙂

Har aldrig testat deras schampo och balsam men det står på min lista att testa 🙂

Vad använder ni för hårinpackning?

Restorative Hair Mask är avgörande för hår som är försvagat, skadat eller färgat. En 5–7 min. vitaliserande behandling som snabbt bygger upp hår som är i behov av intensiv reparation. Dess effektiva formula är rik på arganolja och vegetabiliska proteiner, vilket bidrar till att stärka och återuppbygga håret som är skadat av kemiska behandlingar eller överdriven styling med värme. Masken tillför protein till det försvagade håret, så håret blir starkare och vackrare än tidigare.”

”Moroccanoil Intense Hydrating Mask reparerar och återfuktar torrt och skadat hår. Hårinpackningen gör att håret känns lätthanterligt, naturligt och silkeslent efter behandling – fri från kladdiga produktrester. Berikad med arganolja skyddar den håret mot föroreningar och antioxidanterna i inpackningen bevarar fukten i håret.

Låt verka i 5-7 minuter.”

Hörrni, på måndag bär det av mot Los Angeles, längtar så jag spricker typ 🙂 Kommer ta en massa bilder och blogga därifrån, är det något särskilt ni vill läsa om ifrån LA? Dagens outfit? Tips på produkter? Shoppingtips? Se bilder ifrån staden? 🙂

 

 

8 reaktioner på ”Håret behöver fukt!

  1. Maroccans balsam och schampo gillar jag, men inpackningen gjorde inget för mitt hår. Nästan tvärtom faktist.
    Provade Lernberger och Stafsings inpackning, men den är inte heller bra. Får kanske gå tillbaka till Kerastases masqintense.

  2. Jag använder den där inpackningen, och den är nog sänd från ovan!
    Min syster är frisör, och som familjemedlem står man inte högst upp på priolistan. Så denna inpackning gör susen när det egentligen är, eller var dags att klippa sig för länge sen! Och dessutom doftar det superhärligt!!

Kommentera