Fuktbomb!

För att ge mitt ansikte extra fukt använder jag denna ansiktsmask flera gånger i veckan, älskar den! Jag smörjer in mig med denna på kvällen och sover med den, vaknar med en hud som är ordentligt återfuktad och känns som ny. 🙂

Glöm inte att dricka vatten, det gäller att återfukta huden inifrån också.

Egenskaper: ”En rik och mjuk mask med fuktaktiva ingredienser som reparerar huden och tillför optimalt med fukt och näring på bara några minuter. Den rika emulsionen har en avancerad formula som återställer fuktbalansen i epidermis (det yttersta hudlagret) och får huden att se ung ut. Ansiktsmasken ger massor av fukt, bekämpar hudens åldrande och ger huden en förnyad fasthet och elasticitet.”

Peelar alltid ansiktet innan jag lägger på masken. Denna från Dermalogica har jag använt i flera år och jag älskar den!

Produktinformation: ”Äntligen – en exfolierande produkt som gör huden ultralen, och som ändå är skonsam nog att användas dagligen! Detta helt unika risbaserade enzympulver mikroexfolierar grådaskigt slagg från huden och ger den en påtaglig och omedelbart synlig jämnhet och lyster. Ett botaniskt komplex förebygger och reducerar dessutom ojämn pigmentering som kan orsakas av exempelvis ålder, solexponering eller hormonell obalans.
• Avlägsnar döda hudceller vilket resulterar i en mjukare hud med mer lyster.
• Stimulerar cellförnyelsen och ger en jämn hudstruktur.
• Tillräckligt mild för att använda varje dag.
• Blekande ingredienser hämmar ojämn pigmentering.
• Aktiveras vid kontakt med vatten.

4 reaktioner på ”Fuktbomb!

Kommentera