SEMESTER!

I måndags la jag penslarna på hyllan för 4 veckors semester ahhhh!!

Tänker under denna period blanda upp mina jobb/smink/hår inlägg med lite semester, outfits bilder och annat smått och gott 🙂 Vad tror ni om det? Jag kommer dessutom åka till LA(!) så jag tänkte blogga därifrån också om det vore intressant för er att läsa??

Jag har nu i alla fall landat här, i vårat hus i Hälsingland. Denna outfit är inte mycket att skryta om hahaha, baddräkt, gummistövlar och shorts, lägg till ett par hörselkåpor så har ni min outfit för igår 😉

Svalkade oss med hemmagjord nyttig(are) glass, muuums!!

Idag åkte vi in till Hudiksvall för att strosa på lite och äta mera glass 🙂 På mig hade jag denna klänning ifrån Weekday, älskar den!

Den är fin i ryggen också 🙂 Vi åkte dessutom till en utsiktsplats i Hudiksvall, kändes nästan som om man var i Grekland med de vita pelarna och värmen 🙂

I Stockholm så bor ju jag i en lägenhet inne i stan vilket är perfekt och jag är lyckligt lottat som kan bo så men att få komma hit gör mig sååå lycklig, att få komma ut på landet där man kan påta på i trädgården, odla sina egna grönsaker och bär, andas friskluft och lyssna på tystnaden, här laddar jag mina batterier som bäst 🙂

4 reaktioner på ”SEMESTER!

Kommentera