MAC – HUSH!

Måste visa er mitt nyaste inköp som jag köpte på MAC förra veckan och den har redan blivit en stor favorit! En multiprodukt, har nu använt den som highlighter och jag älskar effekten!!

Använde denna på min brors fru när dom gifte sig förra helgen och på Olivia som vi spelade in musikvideon med. Då på deras kindben och upp mot tinningen och det blev så fint!! Till båda hade jag även MACs Face and body foundation och dom två produkterna tillsammans blev en match made in heaven 🙂

Produktinfirmation: ”Cream Colour Base är mångsidig med flera användningsområden, och kan appliceras direkt på bar hud eller i lager över foundation, fuktighetscreme eller puder. Applicera med en borste, svamp eller fingertopparna. Finns i alla effekter, från lätt täckning till dramatisk yta, beroende på appliceringsmetod.”

Ni som inte har MAC i era hemstäder vet väl att ni kan beställa på Kickis hemsida?

Igår och idag är det jobb på SVT som gäller för mig men på måndag är den semester och hur mycket jag än älskar mitt jobb så ska det bli skönt att få ladda batterierna lite!! 🙂

 

 

2 reaktioner på ”MAC – HUSH!

  1. Måste köpas nästa gång jag springer förbi MAC älskar deras produkter!:) Tack för tips finis! KRAM

    • Jag älskar också deras produkter!! Så fina!! Hoppas du har en härlig sommar snygging!! Kram!!

Kommentera