Hairstyle – summerhair!

Igår såg jag ut såhär i håret. Lockade håret med en tjock locktång. När lockarna har svalnat så drar jag fingrarna igenom håret och ”rufsar” till det 🙂 Efter det så tar jag en passé från vardera sida som jag flätar och fäster med en genomskinlig gummisnodd .

Klart!

 

9 reaktioner på ”Hairstyle – summerhair!

    • Åh va glad jag blir att du gillar denna frisyr, det är en av mina favoriter! 🙂 Kram!

  1. Har nyligen upptäckt din blogg och den är super! Vilken inspiration du ger med dessa frisyrer osv! Har hunnit testa flera redan! Kul med lite variation till den vanliga hästsvansen! 🙂

    • Men åhhhh så glad jag blir!! Tusen tack!! 🙂 Varmt välkommen till min blogg!!

  2. Jag har så svårt för att veta hur länge man kan ”värma locken” och hur varm tången ska vara? Är livrädd att bränna av håret :((

    • Hej! Viktigt att du använder värmeskydd i håret. Med en bra tång så behöver du inte hålla så länge, ca 10 sek, beroende på hur tjocka/tunna passeer du tar. 🙂 Har du ett sprött och tunt hår så håll lägre värme på tången. Mitt hår klarar av maxvärme men då har jag värmeskydd som tål så hög värme i håret. Hoppas detta hjälper dig lite! Kram!

Kommentera