Lite gott och blandat!

Det är sällan ni ser mig med en massa smink, dels för jag inte riktigt trivs med det och dels lathet haha. Roligare att sminka andra än mig själv 🙂 Men ibland så..

Jag åkte norrut i midsommar och landade bland annat i vårat hus i Hälsingland, där kramades jag med min katt som verkade glad att se mig igen (hon bor hos mina föräldrar). På dagarna låg hon i mitt knä och sov – med ett öga öppet så man inte missar något 🙂

På kvällarna sov hon med mig i sängen och när jag vaknade så låg hon och stirrade på mig 🙂

Passade även på att kramas med min min brorsdotter och lärde henne räcka ut tungan hehehe.

Våra grannar på landet ville också kramas lite..

Jag fullkomligt älskar skor, har jobbat i skobutik i många år innan jag började jobba som makeupartist. Såg dessa i Sundsvall och dom fick följa med hem 🙂

Nu ska jag kurera mig då lillskiten var förkyld och har smittat ner mig, tji fick jag för jag lär henne hyss 😉

Ha en härlig lördagkväll! ♥

 

2 reaktioner på ”Lite gott och blandat!

  1. Kul att piffa upp sig sådär någongång ibland 🙂 Du verkar ha haft en härlig midsommar med både djur och sötaste lilla tjejen. När man pussar mycket på de små brukar de ju dela med sig en och en annan bacill, hoppas du blir frisk snart! 🙂

    Kram kram

Kommentera