På begäran – Hur jag fäster nålarna!

Då ni är flera som har efterlyst en förklaring till hur jag fäster fast nålarna i hårknuten som jag visade i förra inlägget så kommer det här 🙂

Först och främst, vad har ni för nålar? Det är skillnad på nål och nål. Ser dom ut som första nålen så kasta bort dessa, nålarna ska vara tajta så dom greppar tag om håret. Åhlens – Muji har superbra nålar!

Sen, titta på nålen, den ser ut som den gör av en anledning, med piggen som står upp greppar jag tag i knuten.

Sen vinklar jag den vågrätt och trycker in, nålen fäster tag dels i knuten och i snodden som vi fäste upp håret i hästsvansen med, detta gör att det sitter som berget. Jag använde 4 nålar till min knut – det räcker gott och väl 🙂

Förstår ni hur jag menar? Annars hojtar ni till så kan jag visa tydligare på hårdockan som jag har 🙂

Ha en fin kväll! Kram på er och TACK för att ni kommer med önskemål, älskar att ni hör av er! ♥

2 reaktioner på ”På begäran – Hur jag fäster nålarna!

  1. Jag är totalkass på att sätta upp håret snyggt och på att sminka mig mer än mascara. Din blogg är SÅ bra! Utförliga beskrivningar och man får ju hur mycket bra tips som helst 🙂 Du ser alltid så himla fräsch ut! Tack för en toppenblogg! Kram Carro

    • Nämen åhhh, tusen tack!! Så glad jag blir nu ♥ Jag tror inte alls att du är totalkass 🙂 det är bara att öva på, det får jag också göra, öva och nöta på tills man lär sig 🙂 Kram kram!!

Kommentera