Working with Slash!

Igår jobbade jag med en man som inte behöver en närmare presentation, SLASH! 🙂 Det är andra gången jag får jobba med honom och han är en fröjd att vara med. Så lättsam, trevlig, enkel och rolig.

Dagen var lite av ett stressmoment haha men väldigt rolig!! Började jobba 04.00 på Gomorron Sverige, var klar där kl 10.00. Kl 12 började jag jobba med Slash och kl 12.30 slängde jag mig i en taxi för att åka till Sony Music för att jobba med en grupp killar som heter JTR (dom jobbar jag med även idag) Tre bröder som kommer få många tonårshjärtan att slå lite fortare 🙂 Dom har varit med i X Factor – Australien. Söta som socker och otroligt härliga och trevliga även dom! Efter 40 minuters jobb med dom så slängde jag mig åter igen i en taxi för att åka tillbaka till Slash och fortsätta jobb med honom till kvällen.

Extremt effektiv och rolig jobbdag 🙂

4 reaktioner på ”Working with Slash!

  1. Åh, nu blev jag lite avis… 😉 Slash är en av mina absoluta favoriter!!
    Ha en härlig dag!

Kommentera