Oh what a fun night!

I går var jag ut med min kompis/kollega Emma, vi skrattade så vi kiknade och hade en riktig rolig kväll. Jag passar på att umgås med vänner nu för till veckan så drar jobben igång igen och då jobbar jag i stort sätt non stop fram till Midsommar 🙂

Såhär såg jag ut, körde på en enkel look, svart vitt och skinnjacka till det.

Det är ju ingen hemlighet att jag gillar Chanel smink 🙂 och som jag har sagt tidigare så är jag inget stort fan av puder, jag använder det väldigt sparsamt och jag använder helst krämiga produkter till mitt smink.

Detta använde jag igår – allt ifrån Chanel. Foundation, krämrouge, solpuder i krämform och gloss.

Vi började med en middag på Hotellet, jag beklagade mig över min lugg som blivit aningen för lång och Emma som är frisör kom på den ypperliga idén att gå till salongen hon jobbar på som ligger runt hörnan från där vi åt, så sagt och gjort vid 22 tiden satt jag här och blev klippt haha.

Klart och redo för nästa bar 🙂 Tusen tack bästa Emma ♥

Emma är toppen, hon jobbar på Ahead vid Östermalmstorg och har många kända namn på sin kundlista. Kan varmt rekommendera henne!

Efter detta besökte vi Obaren, Teatergrillen, Riche och East 🙂 Så rackarns rolig kväll!

Tusen tack Emma för en galet rolig kväll! I dag väntar tvättstugan och städning, inte riktigt lika roligt men skönt när det är gjort 🙂

Just det ja, har ju glömt att berätta att jag var på F12 i veckan och lyssnade bla på denna youtube sensation, Bluey Robinson! Hade gåshud hela showen, vilken röst! Lyssna!

 

 

2 reaktioner på ”Oh what a fun night!

  1. Härligt! Bara att passa på att tanka på med energi innan en hektiskt jobbperiod! Tur att ni inte gick till salongen senare än så, då kanske luggen hade blivit skev 😉

    Ha det fint!
    Kramar

Kommentera