Nars! Sminktips!

Märket Nars har  jag skrivit om tidigare och visat er några favoritprodukter, här kommer några flera 🙂 I går jobbade jag med Gomorron Sverige på SVT och då tipsade en kollega mig om denna eyeliner just ifrån Nars, den ska jag shoppa! 🙂

Denna har jag visat tidigare men de tåls att visas igen, Kim Kardashians favoritgloss, Turkish Delight. Så fint!

Om man tycker det är knepigt med ögonskuggor så kan jag varmt rekommendera krämögonskuggor! Använd primer under och tona ut den ordentligt i kanterna. Många märken har krämögonskuggor men med olika hållbarhet dessvärre..

Använder ni krämögonskuggor? Om inte så testa och se om ni gillar det! 🙂 Det blir jättefint resultat!

Nars har fina och Makeup forever har även dom fina som sitter hela dagen. Denna ifrån MAC använder jag nästan till alla mina sminkningar, antingen enskilt eller som en bas/primer. Älskar den!

Kommentera