Trailerinspelning dag 2!

Här kommer flera bakom kulisserna bilder ifrån mina inspelningsdagar i veckan. Vad det är inför visar jag er till veckan när allt är klart 🙂

Häng med!

Anna och Olof.

Gårdsfest!

Visst ser det härligt ut? En sån gårdsfest skulle man vilja gå på på riktigt 🙂

Stolen som Anna fick sitta i var så låg så jag fick sminka i split haha. Hade 20 minuter totalt att sminka och fixa håret på henne så det gick undan vill jag lova! Hennes man tyckte jag såg ut som Jean Claude Van Damme i Volvo reklamen haha

Fick även sminka grabbarna i Panetoz och som jag skrev på Instagram så har jag aldrig träffat så vänliga, väluppfostrade, trevliga och glada killar! En fröjd att sminka dom 🙂

Vi hade onekligen tur med vädret dessa två inspelningsdagar vilket var tur då känslan skulle vara en sommar dag/kväll i filmen 🙂

Idag hann jag även pussa på min brorsdotter som var på besök i Stockholm 🙂 Dom växer så fort dom små liven och särskilt tydligt blir det när jag inte träffar henne så ofta eftersom vi bor i olika städer.

Nu är det dax att ta med penslarna och åka till TV4 för säsongens sista Fotbollskanelen Europa, kommer sakna gänget!

4 reaktioner på ”Trailerinspelning dag 2!

 1. Oh my vilka snygga leopardbyxor :)) Får man fråga var du har köpt dom?

  Tack för en fantastisk blogg

  • Hej hej! Dom är ifrån HM 🙂 Skönaste byxorna jag har haft typ! ÅH så glad jag blir att du gillar bloggen! Kram!!

 2. Super 🙂 Jag är väldigt dålig på att kommentera, men kikar in dagligen.

  Ha en underbar dag i solen, äntligen sommar 😉

  Kram

  • Åhhh så tokglad jag blir!! 🙂 Tusen tack för det! Jag hoppas du kommer kommentera lite oftare för det är så roligt att ”prata” med er! Ställ frågor eller säg bara hej 🙂 Hoppas du har en fin dag i solen du med!! Stor kram!!

Kommentera