Fåglar, fisk och leopard!

Efter två timmars nattsömn så känner jag mig så här som på bilden..

Klockan stod på 03:15, började jobba 04.00 på Nyhetsmorgon. Programledarna är på plats kl 04 för smink och sen börjar gästerna till programmet komma runt 06.00. Vi är 4 stycken som sminkar och fixar hår på mornarna. 🙂

Vi har ca 30-45 min på smink och hår till programledarna. Gästerna hinner dessvärre inte få samma tid utan där är tiden kortare så vi hinner med alla 🙂 Det är väldigt trevligt att jobba morgonpass med frukostbuffé, härliga gäster och trevlig stämning men det är mindre roligt att kliva upp mitt i natten 😉 Tur att jag har världens roligaste jobb! ♥

Kör på fiskbensfläta idag, älskat!

Och mina favoritbyxor 🙂 Såå sköna!!

Är som ett vandrande zoo idag med leopard byxor, fiskbensfläta och fåglar som flyger runt skallen haha 🙂

 

4 reaktioner på ”Fåglar, fisk och leopard!

    • Dom är ifrån Gina Tricot 🙂 Sååå sköna!! Stora i storleken dock! Kram kram!! ♥

  1. Vad du gör det bra, börja jobba mitt i natten känns ju helt galet! Tur att du trivs så bra med ditt jobb och att ni verkar ha fullt upp och roligt under tiden 🙂

    Snygga brallor!

    Kramar

Kommentera