Skärgårdsliv, TV4 och snyggt lack!

Jag hann bara komma tillbaka till Stockholm så åkte jag ut till skärgården, helgen bjöd ju på så fantastiskt väder så när inbjudan dök upp så tvekade jag inte att följa med.

Balsam för själen!

Norrlands Guld (norrlänning som jag är) 😉

Min bror!

Solnedgången var helt underbar! ♥

Älskade Elsa som fullkomligt älskar mat!

Hann hem med väskan och hämta mina sminkpenslar innan det var dax för jobb på TV4 igår kväll.

En undran, har ni testat detta läppstift/gloss ifrån Max Factor? Jag testade det på Johanna igår för första gången och på en gång såg det supersnyggt ut men efter ett tag så blev det alldeles torrt och flagnade, försökte bättra på men det blev bara värre.. Så synd för jag älskar färgen!

Däremot så älskade jag detta lack som jag målade tassarna med igår!

Kram!!

4 reaktioner på ”Skärgårdsliv, TV4 och snyggt lack!

  1. Jag har själv två av deras nya läppstift men tyvärr inte hunnit/vågat använda det ännu (är inte alls van att ha läppstift). Som jag har förstått det så måste man bättra på med Steg 2 under dagen, så fort man har druckit eller ätit eller dylikt. Gjorde ni det?
    Annars är det ju väldigt synd om det blir så men jag har bara hört bra om det.

    • Jag får testa en gång till och se om det funkar 🙂 Trevlig helg!!

Kommentera