PÅSKTÄVLING!!

Vänner är värda sin vikt i guld! I samarbete med mina vänner på Märkbart.Fair Beauty www.markbart.nu kan ni vinna TVÅ Bodyscrub ifrån det fina Isländska ekologiska hudvårdsmärket Soley Organics.

How to:

1. Berätta i kommentarsfältet varför och till vem du vill ge bort den ena.

2. Gilla och dela inlägget på deras Facebooksida Märkbart.Fair Beauty

Vinnaren utses tisdag den 22 april!

Lycka till!!

17 reaktioner på ”PÅSKTÄVLING!!

 1. Hej!

  Jag skulle ge bort en till min storasyster Susanne.

  Hon är en klippa i alla lägen men skulle behöva skrubba sin hud lite mera ;)Vi skulle bli 2 supermjuka och skinande systrar!!

  Glad Påsk!!

 2. Om jag vann så skulle jag bli oerhört glad då jag inte har långt kvar förens jag ska bli mamma och behöver lyxa till det lite extra för mig själv innan bebisen kommer 🙂 Den andra skulle jag ge bort till min syster då hon behöver skämma bort sig själv eftersom att hon fått nytt jobb och arbetar väldigt mycket just nu. Glad påsk!
  Mvh Sofie

 3. Jag skulle behöva ”sudda” ut den hemska influensa som däckat mig två veckor.
  Allt blir upp och ner, eller blir det ner och upp.

  Till min högt älskade dotter ger jag den andre.

  Trevlig Påsk till dig och alla andra från Österlen/MH

 4. Vilken fantastiskt härlig tävling, ekologiska produkter ligger mig varmt om hjärtat!

  Jag vill ge bort den till min älskade mamma som har fullt upp och en jobbig period just nu med två barn som är fulla av energi där hemma och en man som åker in och ut från sjukhuset pga cancersjukdom. Jag tror att mamma behöver lite tid och omvårdnad för sig själv mellan varven för att hämta energi och styrka, därför hade en body scrub passat bra för henne 🙂

  Kram och ha en fin påsk! <3

 5. Jag skulle ge en till min söta dotter, för hon lånar alla mina saker. Men nu får vi varsin och kan bli sommarfina.

 6. Jag skulle ge en till min söta dotter så har vi varsin att bli sommarfina med.
  Glad Påsk.

 7. Jag skulle ge en till min söta dotter så har vi varsin att bli sommarfin med.

 8. Jag skulle ge en till min söta dotter så har vi varsin att bli sommarfin med.

 9. Jag skulle ge en till min söta dotter så har vi varsin att bli sommarfin med.

 10. Jag vill ge den till min snart 70-åriga mamma som använder B.U.S. pga att hon inte får vistas i solen. Och för att få ett fint resultat är underarbetet med en bra skrubb det viktigaste!

 11. Nu försöker jag en sista gång,verkar inte gå att posta inlägg. Jag vill ge en till min söta dotter så vi har varsin att bli Sommarfina och fräscha med.
  Glad Påsk

 12. Jag har delat på fb som Paola Allegrini!

  Min mamma & jag har just varit på fantastiska Island. Vi blev alldeles överväldigade över alla ekologiska hudvårdsprodukter som fanns … och alldeles jättebesvikna över oss själva för att vi inte köpte några. Vi hann inte helt enkelt, eftersom vi prioriterade annat än shopping. Gissa vilken härlig överraskning det vore att få ge denna till mamma i försenad födelsedagspresent – och en till mig själv förstås 😉

 13. gillar o delar -annica la sundström
  Världens bästa son har flyttat till eget bo och hudvårdsprodukter är inget som han prioriterar direkt……..-han köpte en peeling på en lågprisaffär, titta mamma den här är ju perfekt……Med denna skulle mitt modershjärta få lite frid och hans känsliga hud lite kvalitetstid.

 14. Jag vill ge denna fantastiska scrub till min granne som alltid finns där när jag glömmer nycklar, i nödsituatioer och som vän förstås. Jag vill hennes påsk förgylla och vänskapen hylla.

 15. Jag skulle vilja ge den ena burken till min mamma för att hon
  skulle utan tvekan alltid ställa upp för mig och finns alltid där
  för mig.
  Min pappa har varit inlagd på sjukhus i veckan, så allt som får min mamma att tänka på något trevligt och som distraherar hennes oro är bra.
  Hon sätter sig aldrig i första rummet och det där lilla extra
  tänker hon aldrig på.
  Därför skulle jag vilja skämma bort henne med en burk. Glad Påsk 🙂

 16. Har gillat och delat inlägget

  Och jag hade gett den ena till min mamma om jag vinner. Eftersom att hon nyligen upptäckte hur underbart len man blir av att använda scrubs till ansikte & kropp. Vi hittade en som är jättebra men den är tyvärr alldeles för dyr för att köpa igen 🙁
  Så vi vill gärna vinna dessa spännande burkar!

 17. Ekologiskt är bäst och därför skulle jag ge den ena till min syster för hon förtjänar det bästa.

Kommentera